Biogreen

BioGreen Warmax Power 4 -valopetrolilämmitin 2-liekkinen, 0,3 kW

tuotekoodi: KHL4441

Saatavana

Kaksiliekkinen 0,3kw noin 4 m² kasvihuoneen tilapäisilämmitykseen. Lämmönjakaja liekkisuojana.
Käytettävä polttoaine on (maaöljypohjainen) valopetroli/laadukas lamppuöljy.


Hinta: 69,00 6900
Määrä: kpl

Tiedostot

2-liekkinen tilapäislämmitin alle 5m2 kasvihuoneen esim. hallanestoon. Teho 0,3 kW. Säiliön koko
4,5 litraa. Paloaika täydellä säiliöllä n. 7 vuorokautta. Polttoaineena käytetään valopetrolia
(lamppuöljy).
Mitat 42 (K) x 30cm

Käyttö: täytä tankki ja anna sydämen vettyä kunnolla useita tunteja. Sytytä liekki ja säädä niin pieneksi ettei se savuta. Tarkista n. 15 minuutin kuluttua ja säädä uudelleen.

 

HUOM!
Valopetrolilämmittimissä on tärkeä käyttää puhdasta ja laadukasta lamppuöljyä, eli valopetrolia.
Vaihda sydänlanka säännöllisesti, pitemmän ajan kuluessa sydämeen kertyy epäpuhtauksia ja kosteutta, mikä heikentaa puhdasta palamista.

Linkki wikipedia-tekstiin petroleista ja käytetyistä termeistä: Petrolit

 

Arvostele tämä tuote

24.08.2023 - Petetty

Nolla tähteä (näköjään pakko antaa se yksi). Paketissa ylpeästi made in germany, mutta ilmeisesti vanhassa harppisaksassa tehty vanhalla tyylillä. Trabant on laatuvehje tämän rinnalla. Hutera, osat ei mene jengoilleen tai muutenkaan sovi toisiinsa ja kaiken kukkuraksi ei oikein toimikkaan, tunnin kamppailun jälkeen isomman 0.6 kilovatin lämmittimestä sai hetken toisen puolen palamaan. Älkää hyvät ihmiset ostako tätä, ei ole vähään aikaan tullut vastaan yhtä huonoa tuotetta. Tuplapolttimillisesta 90 € mokomasta maksaneena tuntuu kyllä jäätävästi huijatulta.

04.12.2022 - viherpeukku

Todella viimeistelemätön ja ennen kaikkea hutera rakenne joka on vaarallinen, kosla tulikuuma lämmityselementti (tuo peltinen häkkyrä) voi koska tahansa irrota pienestakin lämmittimen/pöydän tönöisystä).

Lisäksi käryää niin, ettei kasvihuneessa voi olla, vaikka 12 m2 kasvihuneessa vain 1 lämmitin (speksien mukaan pitäisi olla 3 lämmitintä tuoukokoisessa kasvihuoneessa).