Biogreen

Biogreen Maxitom -kasvuruukku

tuotekoodi:

Saatavana

Altakasteleva kasvuruukku korkealla taimituella. Sopii hyvin kaikille ylöspäin kasvaville taimille. Ruukun tilavuus 14l, vesisäiliö 2l. Värivaihtoehtoina terrakotta ja harmaa.


Hinta: 27,90 2790
Määrä: kpl

Sopii hyvin kaikille ylöspäin kasvaville taimille. Taimi voidaan helposti siirtää kasvihuoneesta ulos karaistumaan ja keskikesällä aurinkoon.

Mitat: 28 x 28 cm, korkeus 150 cm.

Pakkaus sisältää muoviruukun 2 l altakastelusäiliöillä sekä taimituen.

Värivaihtoehtoina terrakotta ja harmaa.
 

Lue lisää tuotteesta blogissa!

 

 

Arvostele tämä tuote

21.03.2018 - Tyytyväinen

Ostin muutama vuosi sitten pari näitä ruukkuja, ja olen kasvattanut niissä lähinnä kurkkuja ja viidakkokurkkua. Aluksi ruukku oli huteran oloinen, mutta siitä tuli jämäkkä kun sen täytti mullalla. Kätevä ruukku siinä mielessä, että taimia voi kasvattaa ruukussa keväällä, ja nostaa ruukut kasvihuoneeseen kesällä kun on tarpeeksi lämmin. Jos on hallaa luvattu, ruukut vii nostaa sisälle, jos on tarvetta. Kurkut ovat ainakin kasvaneet hyvin maxitomissa ja plussaa on tilava vesisäiliö ruukun pohjassa. Ei tarvitse jatkuvasti olla kastelemassa. Säädettävä taimituki on myös hyvä. Vielä kun olisi lisää värivaihtoehtoja...

09.05.2017 - Ville Kivikangas

Soveltuu myös erittäin hyvin chilin kasvatukseen. Altakastelun ansiosta pinta pysyy kuivana joka estää homeen muodostumista. Huomasin myös, että kaikki harsokärpäset sekä kirvat katosivat kun siirsin taimet näihin altakasteltaviin kasvuruukkuihin.