Daiwa

Daiwa

Daiwa on yksi maailman suurimmista ja arvostetuimmista vapakalastuksen tuotemerkeistä. Daiwalta löydät lähes kaiken urheilukalastukseen liittyvän, kuten kalastuskelat, vavat, vieheet sekä satoja eri kalastustarvikkeita ja oheistuotteita.  

Kivikankaan monipuolisesta valikoimasta löydät useita Daiwan testivoittajia sekä paljon kehutun PROREX-sarjan tuotteita. Tutustu valikoimaan ja vie kalastuskokemuksesi uudelle tasolle. 

Daiwa – kalastusvälineiden edelläkävijä 

Daiwa on tunnettu kalastusvälineiden valmistaja, joka on saanut mainetta maailmanlaajuisesti innovatiivisista ja korkealaatuisista tuotteistaan. Yritys on perustettu Japanissa vuonna 1955, ja se on sittemmin laajentunut globaaliksi toimijaksi kalastusvälineiden markkinoilla.  

Daiwa tunnetaan erityisesti tuotteidensa designista, huipputeknologiasta sekä kestävyydestä. Tuotteet toimivat suunnannäyttäjinä useille muille kalastusvälinevalmistajille. Daiwa onkin saavuttanut useita eri palkintoja ja testivoittoja, jotka kertovat paljon Daiwan huippulaadusta.  

Materiaaleina Daiwa käyttää mm. hiilikuitua, joka tekee vavoista ja keloista erittäin kevyitä ja kestäviä. Yritys kehittää jatkuvasti uusia ratkaisuja ja parannuksia tuotteisiinsa, jotta kalastus olisi entistäkin nautinnollisempaa. 

Daiwa kelat, vavat ja vieheet Kivikankaalta 

Daiwan tuotteet on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi. Niiden suunnittelussa, muotoilussa ja käyttöominaisuuksissa on huomioitu kalastajien tarpeet ja toiveet. Tämä näkyy esimerkiksi ergonomisissa kahvoissa, kevyissä rakenteissa ja intuitiivisessa käytettävyydessä. Tuotevalikoima on laaja ja se kattaa käytännössä kaikki kalastustyylit- ja lajit. Kivikankaan verkkokaupasta löydät Daiwalta mm. avokelat, hyrräkelat, vavat, jerkit ja jigit. Lisäksi meillä on lukemattomia tuotteisiin soveltuvia tarvikkeita ja lisävarusteita.  

Tuotteita löytyi: kpl

Järjestys: