Juliana

Växthus Juliana Grand Oasis 18,8 m² säkerhetsglas, antracitgrå

produktkod: JO188H
Inga recensioner | Recensera / 5

Finns i lager

Juliana Oasis - Ett uterum där sinnet vilar

 


Växthusförsändelse, leveransavgift (innehåller hemleverans) 69,00
Pris: 7695,00 769500
Mängd: st

Filer

JULIANA GRAND OASIS

Juliana Grand Oasis är verkligen, som namnet säger, en oas i din trädgård. Mångsidiga Grand Oasis är inte bara ett växthus att odla grönsaker i. Rummets stilrena och vackra design bildar en inspirerande miljö, där du kan släppa vardagsstressen och ge dig själv möjligheten att skapa det du själv önskar. Det kan vara en grönskande inomhusträdgård full av fräsha sallader, örter, grönsaker och frukter, ett extra vardagsrum där du kan umgås med dina nära och kära, eller din helt egna oas, där du kan meditera och unna dig tid för dig själv. Inred med växter, färger, ljus och dofter, för att skapa ett utrymme som lugnar ner alla sinnen. Låt idéerna och insiprationen ta över. Grand Oasis har en pardörr som är 140 cm bred, och den har ingen tröskel. Det är alltså enkelt att ta sig ut och in, man kommer in med skottkärra utan behov av ramp eller extra ansträngning, och även möjlkkärran ryms in genom dörren på våren då det är dags att flytta plantorna från fönsterbrädet till växthuset. Dörren är låsbar, och den har vindlås som håller dörrarna öppna då det blåser. Dörrarna har även vädringsluckor som kan öppnas separat för effektivare luftombyte under varma dagar. Det är också väldigt praktiskt om man har husdjur, och inte vill att de ska gå in i växthuset. Grand Oasis har hög klass då det kommer till utrustning. Växthusen har täckta hängrännor med uppvikbara skyddslister som kan öppnas för rengöring, stuprör för vattenuppsamling, monteringslister till täckmaterialet, samt ett tillräckligt antal ventilationsluckor. Även takkåpan har inbyggd vädringsautomatik (OBS! Även när takkåpan är "stängd", lämnar det en ca 2 cm springa mellan kåpan och stommen, för att försäkra ventilationen). Aluminiumstommen består av högklassiga och starka profiler, vilket gör växthuset stabilt och hållbart. Så om du ser dig själv njuta av ditt växthus i tiotals år, skaffa ett kvalitativt växthus som håller och pryder din trädgård.

Juliana växthusen har 12 års garanti på stommen. Vi erbjuder alltid förmånlig hemleverans inom Finland!


OBS! Växthuset kommer med en pardörr, till skillnad från de första bilderna. Extra pardörr kan köpas skillt.
 

INFORMATION

STORLEK

18,8 m²

ÅSHÖJD

306 cm

SIDOHÖJD

195 cm

BREDD

511 cm

LÄNGD

368 cm

DÖRR

Låsbar dubbel slagdörr med vädringsluckor, 140 cm

ANTAL
SIDOLUCKOR

4

STOMMENS
FÄRG

Antracitgrå

TÄCKMATERIAL

3 mm:s härdat glas

LAGERSTATUS

Lagervara

GARANTI

Stomme: 12 år

MONTERINGS-
INSTRUKTIONER

Juliana Grand Oasis -monteringsinstruktioner (pdf)

TILLÄGGS-
INSTRUKTIONER
OCH VIDEON

Alternativa fundament (finska)
Så här gör du en bra grund (finska)
Montering av Juliana stålsockeln (video)
Montering av glasen (video)
Juliana Oasis och Grand Oasis - montering av extra dörr (pdf)

MONTERINGS-
FÖRFRÅGAN

På svenska:
Simo Vasanoja
(06) 781 2935
simo(at)kivikangas.fi

På finska:
Pystytyspalvelu (pdf)

 

TILLVAL

Metallsockel

Enklaste och snabbaste sättet att göra fundamentet för växthuset är att skaffa en metallsockel. Sockeln är svart
och tröskelfri. I paketet ingår alla delar för montering samt jordankare.

Tätningsband

Istället för silikon kan man välja ett tätningsband med limmyta som underlättar monteringen och eventuellt byte av glasrutor eller isolerplastskivor framöver.

Extra pardörr

Låsbar pardörr med vädringsluckor och vindlås.
Dörröppningen är tröskelfri. Innehåller sockeldelarna. Färg: svart.

Start Mix -tillbehörspaket

  I samband med köp av växthus 99,- (norm. pris 159,25) . Innehåller: automatisk fönsteröppnare, plantspiraler, minimi-maximi
termometer, upphängningskrokar, hylsnyckel, specialskruvar och muttrar samt rengöringsmedel.

 

juliana

Juliana växthus - fulla av vackra detaljer!

Julianas växthus bygger på dansk enkelhet, estetik och funktionalitet. De genomtänkta profilerna gör växthusen stabila och funktionella - passande för nordiska förhållanden. Växthusen är utseendemässigt snygga helheter, som passar fint på en modern minimalistisk gård, men som också smälter in i en rustik, romantisk trädgård där växtligheten från sprida sig fritt. Juliana har över 50 års erfarenhet av växthusutveckling och växthusen produceras också i fabriken i Danmark. I dagens läge är det den tredje generationen som styr familjeföretaget.

Förutom den robusta stommen är även täckmaterialen av hög kvalitet. Detaljerna är också viktiga, eftersom de har stor inverkan på funktionaliteten och användarvänligheten. Täckmaterialen sätts fast med lister, vilket ger ett slipat utseendet på rummet. Växthusen har ett tillräckligt antal ventilationsluckor, och ventilationen förbättras också genom luckan i dörren, som öppnas separat. Slagdörren är låsbar och har även vindlås, dvs. dörren hålls öppen även i blåsigt väder. Det finns ingen tröskel i dörröppningen, så det är lätt att stiga in och ut utan att snubbla, och det behövs ingen ramp för skottkärra. Hängrännorna har vikbara skyddslister för rengöring och sturör för regnvattenåtervinning. Stommen är tillverkad av aluminium, och beronde på modell fås växthuset med omålad eller antracitgrå (RAL7016) stomme. Dörrar, luckor, stuprör, skyddlisten på hängrännorna, sockeln och täckdelarna levereras alltid i svart.


 

Recensera

Det finns inga recensioner för den här produkten än