Halls

Halls Garden Room 12,9 m² svart -växthuspaket med sockel till specialpris

produktkod: HG129T
Inga recensioner | Recensera / 5

Finns i lager

Växthuspaket med sockel!
( sockel har lite färgskador)

 


 
Växthusförsändelse, leveransavgift (innehåller hemleverans) 69,00
Pris: 3359,00 335900 3754,00 € 375400

30 : 3754,00 €

Mängd: st

Filer

HALLS GARDEN ROOM

Halls Garden Room är en uppdaterad version av den klassiska T-formade växthusmodellen. Den är omgjord för att möta dagens krav in i minsta detalj, och är verkligen prisvärd. Garden Room lämpar sig både för odling och umgånge. Växthusets storlek och form gör det möjligt att inreda rummet på många olika sätt och gör helheten intressant. Du kan dela in växthuset i sektorer för olding och umgänge, förverkliga din dröm om ett möblerat lusthus med vackra inredningsdetlajer och blommor, eller odla olika fruktträd i din egen oas.
 

Egenskaper

Växthusets tak är brant, vilket gör att snön lättare glider av taket. Det höga taket är ergonomiskt, eftersom du får stå rak i ryggen. Det ger även ett rymligt intryck. Det går att montera en takdekortion i åsprofilen. Växthusets stomme består av pulvermålade aluminiumprofiler. Stommen är svart. Växthusets väggar och tak består av 3 mm tjockt härdat säkerhetsglas, vilket är 5 gånger mer hållbart i jämförelse med vanligt glas. Säkerhetsglas är ett bra alternativ, särskilt när växthuset används även som trivselrum, och inte bara till odling, eller när det finns barn i familjen. Härdat glas kan bättre motstå inverkan av en fotboll eller en sten som flyger från gräsklipparen, och om glaset går sönder, orsakar det ingen fara, eftersom säkerhetsglaset smulas sönder. Förutom dess hållbarhet, har säkerhetsglas också en estetisk fördel; väggarna består av glasskivor i full höjd, vilket gör växthuset snyggt. Glasen monteras på ramprofilerna med lister, istället för glasfjädrar. Dessa detaljer har stor inverkan på intrycket av ett ”flytande” växthus. Den smarta designen på glasklipsen gör att regnvattnet mer effektivt rinner ner i takrännorna. De minskar även på mängden kondensdroppar, som bildas inuti växthuset. Det är även möjligt att samla regnvatten från takrännorna dirket in i växthuset. Halls Garden Room är det första - och för tillfället enda - växthuset med denna egenskap. På detta vis är det enkelt att spara vatten, och använda regnvatten till växterna - plånboken och naturen tackar! Växthuset har fyra tackluckor för ventilering, samt en tröskelfri dubbel skjutdörr. Vi rekommenderar att i samband med växthusköpet även skaffa tillhörande stålsockel, vilket gör monteringen enklare. Ifall du vill tillverka din egen sockel, ta i beaktan den tröskelfria dörröppningen.

Innehåller tydliga svenskspråkiga monteringsanvisningar.

Halls-växthusen har 12 års garanti på stommen. Vi erbjuder alltid förmånlig hemleverans inom Finland!

 

INFORMATION

STORLEK

12,9 m²

ÅSHÖJD

276 cm

SIDOHÖJD

163 cm

BREDD

389 cm

LÄNGD

391 cm

DÖRR

Dubbel skjutdörr 121,8 cm

ANTAL
TAKLUCKOR

4

STOMMENS
FÄRG

Svart

TÄCKMATERIAL

3 mm:s härdat säkerhetsglas

LAGERSTATUS

Lagervara

GARANTI

Stomme: 12 år

INSTRUKTIONER

Halls Garden Room -monteringsinstruktioner (pdf)
Halls Garden Room - montering av stuprör (pdf)
Alternativa fundament (finska)
Så här gör du en bra grund (finska)

MONTERINGS-
FÖRFRÅGAN

På svenska:
Simo Vasanoja
(06) 781 2935
simo(at)kivikangas.fi

På finska:
Pystytyspalvelu (pdf)

 

TILLVAL

Metallsockel

Enklaste och snabbaste sättet att göra fundamentet för växthuset är att skaffa en metallsockel. I paketet ingår alla delar för
montering samt jordankare.

Lasi Mix -tillbehörspaket

Tillbehörspaket till glasväxthus. Innehåller en automatiskt fönsteröppnare,
upphängningskrokar, hylsnyckel, specialskruvar
och muttrar och minimi-maximi termometer.

 

halls

Förverkliga din dröm om ett eget växthus - Halls-växthus är i sin prisklass ett högkvalitativt alternativ.
Halls är ett engelskt, redan år 1936 grundat företag, och först i världen med att massproducera växthus. Halls erbjuder förmånliga växthus till både nybörjare och också lärda trädgårdsentusiaster. Det breda sortimentet är fullt av möjligheter, och du kan förverkliga din växthusdröm vare sig du vill ha ett litet växthus på terrassen, eller ett större växthus som ögonfång i din trädgård. Halls-växthus förlänger odlingssäsongen och fungerar som ett trevligt utrymme att vistas i då kvällarna bli svalare och terrassen inte längre lockar.

 

Recensera

Det finns inga recensioner för den här produkten än