Juliana

Växthus Juliana Premium 13,0 m² till mur, säkerhetsglas, antracit/svart

produktkod: JP130M
Inga recensioner | Recensera / 5

Finns i lager

Ett högklassigt och välutrustat växthus.


 
Växthusförsändelse, leveransavgift (innehåller hemleverans) 69,00
Pris: 4595,00 459500
Mängd: st

Filer

JULIANA PREMIUM TILL MUR

Nu kan du transformera växthuset precis enligt din egen smak. Vackra Juliana Premium med mursockel är för dig, som vill att ditt växthus ska uttrycka din stil. Tycker du om rustikt? Täck in mursockeln med dekorsten som ser ut som gammalt tegel! Eller kanske du istället gillar en mer modern stil? Kanske du kunde beklä sockeln med mörkbehandlade plankor eller en mer minimalistisk dekorsten. Du kan välja mellan att bygga eller mura en sockel själv, eller så kan du köpa en färdig modulmur, som du sedan täcker in hur du vill. Den färdiga modulmuren har gråa skivor på insidan, som du endera kan lämna så som de är, eller belägga på valfritt vis, t.ex. med gips. Modellen med sadeltak är traditionell till utseendet, och storleksmässigt välproportionerad och fungerande. Åshöjden är 267 cm och sidohöjden 175 cm, så växthuset passar bra även som trivselrum då man tack vare höjden ryms att stå rak. När det gäller växthus av denhär storleken, går det bra att kombinera kaffestunder och odling, och på så vis få mer utav utrymmet. Premium har en pardörr som är 140 cm bred, och den har ingen tröskel. Det är alltså enkelt att ta sig ut och in, man kommer in med skottkärra utan behov av ramp eller extra ansträngning, och även möjlkkärran ryms in genom dörren på våren då det är dags att flytta plantorna från fönsterbrädet till växthuset. Dörren är låsbar, och den har vindlås som håller dörrarna öppna då det blåser. Dörrarna har även vädringsluckor som kan öppnas separat för effektivare luftombyte under varma dagar. Det är också väldigt praktiskt om man har husdjur, och inte vill att de ska gå in i växthuset. Premium har hög klass då det kommer till utrustning. Växthusen har täckta hängrännor med uppvikbara skyddslister som kan öppnas för rengöring, stuprör för vattenuppsamling, monteringslister till täckmaterialet, samt ett tillräckligt antal ventilationsluckor. Aluminiumstommen består av högklassiga och starka profiler, vilket gör växthuset stabilt och hållbart. Så om du ser dig själv njuta av ditt växthus i tiotals år, skaffa ett kvalitativt växthus som håller och pryder din trädgård.

Juliana växthusen har 12 års garanti på stommen. Vi erbjuder alltid förmånlig hemleverans inom Finland!

 

INFORMATION

STORLEK

13,0 m²

ÅSHÖJD

267 cm

SIDOHÖJD

175 cm

BREDD

296 cm

LÄNGD

439 cm

DÖRR

Låsbar dubbel slagdörr med vädringsluckor, 140 cm

ANTAL
TAKLUCKOR

4

STOMMENS
FÄRG

Antracitgrå

TÄCKMATERIAL

3 mm:s härdat glas

LAGERSTATUS

Lagervara

GARANTI

Stomme: 12 år

MONTERINGS-
INSTRUKTIONER

Juliana Premium med mur -monteringsinstruktioner (pdf)

TILLÄGGS-
INSTRUKTIONER
OCH VIDEON

Mursockel till Juliana murmodeller (pdf)
Juliana Premium mursockel - monteringsinstruktioner (pdf)
Alternativa fundament (finska)
Så här gör du en bra grund (finska)
Montering av taket (video)
Montering av takluckan (video)
Fastsättning av takluckan (video)
Montering av dörren (video)
Fastsättning av dörren (video)
Fastsättning av takrännorna (video)
Montering av glasen (video)

MONTERINGS-
FÖRFRÅGAN

På svenska:
(06) 781 2900

På finska:
Pystytyspalvelu (pdf)

 

TILLVAL

Modulsockel

Enklaste och snabbaste sättet att göra fundamentet för växthuset är att skaffa en färdig sockelram i aluminium. Sockeln är tröskelfri och den täcks på både ut- och insidan med fibercementskivor som hör till leveransen. Skivorna kan målas eller bekläs med t.ex. träpanel eller dekorsten (ingår ej). I paketet ingår alla delar för montering samt jordankare.
Modulsockel till Juliana murmodeller (pdf)

Tätningsband

Istället för silikon kan man välja ett tätningsband med limmyta som underlättar monteringen och eventuellt byte av glasrutor eller isolerplastskivor framöver.

Takdekoration

Dekorativ nock av svart plast, monteras i åsprofilen.

Start Mix -tillbehörspaket

Innehåller: automatisk fönsteröppnare, plantspiraler, minimi-maximi
termometer, upphängningskrokar, hylsnyckel, specialskruvar och muttrar samt rengöringsmedel.

 

juliana

Juliana växthus - fulla av vackra detaljer!

Julianas växthus bygger på dansk enkelhet, estetik och funktionalitet. De genomtänkta profilerna gör växthusen stabila och funktionella - passande för nordiska förhållanden. Växthusen är utseendemässigt snygga helheter, som passar fint på en modern minimalistisk gård, men som också smälter in i en rustik, romantisk trädgård där växtligheten från sprida sig fritt. Juliana har över 50 års erfarenhet av växthusutveckling och växthusen produceras också i fabriken i Danmark. I dagens läge är det den tredje generationen som styr familjeföretaget.

Förutom den robusta stommen är även täckmaterialen av hög kvalitet. Detaljerna är också viktiga, eftersom de har stor inverkan på funktionaliteten och användarvänligheten. Täckmaterialen sätts fast med lister, vilket ger ett slipat utseendet på rummet. Växthusen har ett tillräckligt antal ventilationsluckor, och ventilationen förbättras också genom luckan i dörren, som öppnas separat. Slagdörren är låsbar och har även vindlås, dvs. dörren hålls öppen även i blåsigt väder. Det finns ingen tröskel i dörröppningen, så det är lätt att stiga in och ut utan att snubbla, och det behövs ingen ramp för skottkärra. Hängrännorna har vikbara skyddslister för rengöring och sturör för regnvattenåtervinning. Stommen är tillverkad av aluminium, och beronde på modell fås växthuset med omålad eller antracitgrå (RAL7016) stomme. Dörrar, luckor, stuprör, skyddlisten på hängrännorna, sockeln och täckdelarna levereras alltid i svart.

 
Recensera

Det finns inga recensioner för den här produkten än