Juliana

Växthus Juliana Grand Oasis 13,0 m² till mur, säkerhetsglas, antracitgrå

produktkod: JO130M
Inga recensioner | Recensera / 5

Finns i lager

Juliana Oasis till mur - Ett uterum där sinnet vilar

 


Växthusförsändelse, leveransavgift (innehåller hemleverans) 49,00
Pris: 7490,00 749000
Mängd: st

Filer

JULIANA GRAND OASIS TILL MUR

Juliana Grand Oasis med mursockel är för dig, som vill att ditt växthus ska uttrycka din stil. Tycker du om rustikt? Täck in mursockeln med dekorsten som ser ut som gammalt tegel! Eller kanske du istället gillar en mer modern stil? Kanske du kunde beklä sockeln med mörkbehandlade plankor eller en mer minimalistisk dekorsten. Du kan välja mellan att bygga eller mura en sockel själv, eller så kan du köpa en färdig modulmur, som du sedan täcker in hur du vill. Den färdiga modulmuren har gråa skivor på insidan, som du endera kan lämna så som de är, eller belägga på valfritt vis, t.ex. med gips. Mångsidiga Grand Oasis med mur är inte bara ett växthus att odla grönsaker i. Rummets stilrena och vackra design bildar en inspirerande miljö, där du kan släppa vardagsstressen och ge dig själv möjligheten att skapa det du själv önskar. Det kan vara en grönskande inomhusträdgård full av fräsha sallader, örter, grönsaker och frukter, ett extra vardagsrum där du kan umgås med dina nära och kära, eller din helt egna oas, där du kan meditera och unna dig tid för dig själv. Inred med växter, färger, ljus och dofter, för att skapa ett utrymme som lugnar ner alla sinnen. Låt idéerna och insiprationen ta över. Starka inkapslade aluminiumprofiler gör växthuset stabilt och hållbart. Modellen fås med 3 mm tjockt härdat säkerhetsglas. Glasen monteras fast med lister som ger växthuset ett slipat utseende.Växthuset har en pardörr med låsbart handtag och vindlås, täckta hängrännor som kan öppnas för rengöring, stuprör för vattenuppsamling och två stycken ventilationsluckor. Även takkåpan har inbyggd vädringsautomatik (OBS! Även när takkåpan är "stängd", lämnar det en ca 2 cm springa mellan kåpan och stommen, för att försäkra ventilationen).

Juliana växthusen har 12 års garanti på stommen. Vi erbjuder alltid förmånlig hemleverans inom Finland!

 

INFORMATION

STORLEK

13,0 m²

ÅSHÖJD

279 cm

SIDOHÖJD

192 cm

BREDD

296 cm

LÄNGD

439 cm

DÖRR

Låsbar dubbel slagdörr med vädringsluckor, 140 cm

ANTAL
TAKLUCKOR

2

STOMMENS
FÄRG

Antracitgrå

TÄCKMATERIAL

3 mm:s härdat glas

LAGERSTATUS

Lagervara

GARANTI

Stomme: 12 år

MONTERINGS-
INSTRUKTIONER

Juliana Grand Oasis med mur -monteringsinstruktioner (pdf)

TILLÄGGS-
INSTRUKTIONER
OCH VIDEON

Juliana Grand Oasis mursockel - monteringsintruktioner (pdf)
Mursockel till Juliana murmodeller (pdf)
Alternativa fundament (finska)
Så här gör du en bra grund (finska)

MONTERINGS-
FÖRFRÅGAN

På svenska:
Simo Vasanoja
(06) 781 2935
simo(at)kivikangas.fi

På finska:
Pystytyspalvelu (pdf)

 

TILLVAL

Mursockel

Enklaste och snabbaste sättet att göra fundamentet för växthuset är att skaffa en färdig sockelram. Sockeln är tröskelfri och den täcks på både ut- och insidan med fibercementskivor som hör till leveransen. Skivorna kan målas eller bekläs med t.ex. träpanel eller dekorsten (ingår ej). I paketet ingår alla delar för montering samt jordankare.
Mursockel till Juliana murmodeller (pdf)

Tätningsband

Istället för silikon kan man välja ett tätningsband med limmyta som underlättar monteringen och eventuellt byte av glasrutor eller isolerplastskivor framöver.

Start Mix -tillbehörspaket

  I samband med köp av växthus 99,- (norm. pris 159,25) . Innehåller: automatisk fönsteröppnare, plantspiraler, minimi-maximi
termometer, upphängningskrokar, hylsnyckel, specialskruvar och muttrar samt rengöringsmedel.

 

juliana

Juliana växthus - fulla av vackra detaljer!

Julianas växthus bygger på dansk enkelhet, estetik och funktionalitet. De genomtänkta profilerna gör växthusen stabila och funktionella - passande för nordiska förhållanden. Växthusen är utseendemässigt snygga helheter, som passar fint på en modern minimalistisk gård, men som också smälter in i en rustik, romantisk trädgård där växtligheten från sprida sig fritt. Juliana har över 50 års erfarenhet av växthusutveckling och växthusen produceras också i fabriken i Danmark. I dagens läge är det den tredje generationen som styr familjeföretaget.

Förutom den robusta stommen är även täckmaterialen av hög kvalitet. Detaljerna är också viktiga, eftersom de har stor inverkan på funktionaliteten och användarvänligheten. Täckmaterialen sätts fast med lister, vilket ger ett slipat utseendet på rummet. Växthusen har ett tillräckligt antal ventilationsluckor, och ventilationen förbättras också genom luckan i dörren, som öppnas separat. Slagdörren är låsbar och har även vindlås, dvs. dörren hålls öppen även i blåsigt väder. Det finns ingen tröskel i dörröppningen, så det är lätt att stiga in och ut utan att snubbla, och det behövs ingen ramp för skottkärra. Hängrännorna har vikbara skyddslister för rengöring och sturör för regnvattenåtervinning. Stommen är tillverkad av aluminium, och beronde på modell fås växthuset med omålad eller antracitgrå (RAL7016) stomme. Dörrar, luckor, stuprör, skyddlisten på hängrännorna, sockeln och täckdelarna levereras alltid i svart.


 
Recensera

Det finns inga recensioner för den här produkten än