Halls

Växthus Halls Qube 6,4 m² säkerhetsglas, svart stomme

produktkod: HQ62
Inga recensioner | Recensera / 5

Finns i lager

Ett hållbart växthus med ett lätt utseende.

 

 


Växthusförsändelse, leveransavgift (innehåller hemleverans) 69,00
Pris: 1379,00 137900
Mängd: st

Filer

HALLS QUBE

Halls Qube är ett enkelt, vackert växthus med en lätt och tidlös design. Ramprofilerna och säkerhetsglasen ger intrycket av att växthuset skulle flyta eller sväva, och som du kan se från bilderna, smälter det vackert in i sin omgivning. Qube är ett klassiskt format växthus med en modern twist. Att odla tomater, gurkor, auberginer och vindruvor är givande, särskilt när du har alla förutsättningar som behövs för att lyckas. Förutom utseende av växthuset uppskattar hemmaodlaren de praktiska och hållbara egenskaperna, och i Qube kombineras dessa.
 

Egenskaper

Ramkonstruktionen består av en dubbel ihålig aluminiumprofil. Den är utformad för att optimera styrkan hos ramprofilen, vilket gör växthuset mer hållbart. I praktiken betyder det, att mindre aluminium används för varje profil, men styrkan är den samma jämfört med de andra starkare profiltyperna på marknaden. Detta ger dig ett hållbart och robust växthus med ett lätt och snyggt utseende. Halls Qube har en ny skjutdörr som glider lätt. Skenorna ovanför dörren är planerade och konstruerade så, att dörren inte fastnar eller hoppar av skenan. Dörrkonstruktionen är hållbar och när dörren är stängd, smälter den in i växthuset, vilket ger ett fint intryck. Dörröppningen är tröskelfri, så det är lätt att gå i in glasrummet t.ex. med skottkärra.

Växthusets väggar och tak består av 3 mm tjockt härdat säkerhetsglas, vilket är 5 gånger mer hållbart i jämförelse med vanligt glas. Säkerhetsglas är ett bra alternativ, särskilt när växthuset används även som trivselrum, och inte bara till odling, eller när det finns barn i familjen. Härdat glas kan bättre motstå inverkan av en fotboll eller en sten som flyger från gräsklipparen, och om glaset går sönder, orsakar det ingen fara, eftersom säkerhetsglaset smulas sönder. Förutom dess hållbarhet, har säkerhetsglas också en estetisk fördel; väggarna består av glasskivor i full höjd, vilket gör växthuset snyggt. Glasen monteras på ramprofilerna med lister, istället för glasfjädrar. Dessa detaljer har stor inverkan på det tidigare nämnda intrycket av ett ”flytande” växthus.

Vilka andra saker bör den som drömmer om ett växthus ta i beaktan? En viktig sak är höjden på växthusets tak. Taket på Halls Qube -modellerna har en större lutning, vilket gör växthuset högre i tak och ger ett mer rymligt intryck. Detta är också bra för ergonomin, eftersom du kan stå rak i ryggen när du tar hand om tomatplantorna, planterar örterna i krukor och plockar mogna frukter och grönsaker som du själv odlat. Dessutom glider snön lättare ner när taket är brantare. Växthuset kommer med breda takrännor och platser för 40 mm stuprör (ingår ej, kan köpas separat) för att samla in regnvatten så effektivt som möjligt. Det här är en förnuftig lösning både för naturen och din plånbok.

Innehåller tydliga svenskspråkiga monteringsanvisningar.

Halls-växthusen har 12 års garanti på stommen. Vi erbjuder alltid förmånlig hemleverans inom Finland!


 

 

INFORMATION

STORLEK

6,4 m²

ÅSHÖJD

219 cm*

SIDOHÖJD

135 cm*

BREDD

198 cm*

LÄNGD

321 cm*

* Yttre mått. Mer exakta mått finns i monteringsanvisningarna.

DÖRR

Skjutdörr 59,5 cm

ANTAL
TAKLUCKOR

2

STOMMENS
FÄRG

Svart

TÄCKMATERIAL

3 mm:s härdat säkerhetsglas

LAGERSTATUS

Lagervara

GARANTI

Stomme: 12 år

INSTRUKTIONER

Halls Qube -monteringsinstruktioner (pdf)
Alternativa fundament (finska)
Så här gör du en bra grund (finska)

MONTERINGS-
FÖRFRÅGAN

På svenska:
(06) 781 2900

På finska:
Pystytyspalvelu (pdf)

 

TILLVAL

Metallsockel

Enklaste och snabbaste sättet att göra fundamentet för växthuset är att skaffa en metallsockel. I paketet ingår alla delar för
montering samt jordankare. Sockelns höjd är 12 cm.

Lasi Mix -tillbehörspaket

   Tillbehörspaket till glasväxthus. Innehåller en automatiskt fönsteröppnare,
upphängningskrokar, hylsnyckel, specialskruvar och muttrar och minimi-maximi termometer.

 

halls

Förverkliga din dröm om ett eget växthus - Halls-växthus är i sin prisklass ett högkvalitativt alternativ.
Halls är ett engelskt, redan år 1936 grundat företag, och först i världen med att massproducera växthus. Halls erbjuder förmånliga växthus till både nybörjare och också lärda trädgårdsentusiaster. Det breda sortimentet är fullt av möjligheter, och du kan förverkliga din växthusdröm vare sig du vill ha ett litet växthus på terrassen, eller ett större växthus som ögonfång i din trädgård. Halls-växthus förlänger odlingssäsongen och fungerar som ett trevligt utrymme att vistas i då kvällarna bli svalare och terrassen inte längre lockar.

 

Recensera

Det finns inga recensioner för den här produkten än