Juliana

Växthus Juliana Gardener 18,8 m² säkerhetsglas, antracit/svart färg

produktkod: JG188H
Inga recensioner | Recensera / 5

Finns i lager

Ett brett växthus som öppnar dörren till nya möjligheter.

 

 


Växthusförsändelse, leveransavgift (innehåller hemleverans) 69,00
Pris: 6195,00 619500
Mängd: st

Filer

JULIANA GARDENER

Av Julianas traditionella växthus med sadeltak, är Gardener den bredaste. Modellen är rymlig, och passar både till odling och som ett uterum där man kan vistas och umgås i. Tack vare sin bredd (368 cm), öppnar Gardener dörren till helt nya möjligheter. Visst går det att få en hel del att rymmas i ett litet växthus också, men ett stort växthus uppfyller nog många drömmar för en odlingsentusiast. Det börjar med odling av ett par olika sorter gurka och tomat, och antagligen kommer du att bli sugen på att prova odla fler olika sorter, t.ex. tomater i olika färger, former och smaker. Lite mer exotiska växter som trivs i värme låter kanske också intressant – chili, äggplanta, kapkrusbär, majs och vattenmelon. Då önskar man att det fanns tillräckligt med utrymme i växthuset! För att få utnyttjat bredden på Gardener modellerna för effektiv odling, kan du bygga en odlingsbänk längs med mitten av växthuset, och längs med väggarna. Om du istället tycker om att ställa till med fester utomhus, så finns det gott om plats för ett större bord i växthuset. Det är ett varmt och skönt utrymme på våren och hösten, då det ännu är svalt utomhus, och du slipper även myggorna.

Precis som Julianas andra växthus, är även Gardener fylld med detaljer, som gör växthuset praktiskt och genomtänkt. Täckmaterialen är av hög kvalitet och hållbara. Växthuset har en pardörr som är 140 cm bred, och den har ingen tröskel. Det är alltså enkelt att ta sig ut och in, man kommer in med skottkärra utan behov av ramp eller extra ansträngning. Dörren är låsbar, och den har vindlås som håller dörrarna öppna då det blåser. Dörrarna har även vädringsluckor som kan öppnas separat för effektivare luftombyte under varma dagar. Det är också väldigt praktiskt om man har husdjur, och inte vill att de ska gå in i växthuset. Växthusen har täckta hängrännor med uppvikbara skyddslister som kan öppnas för rengöring, stuprör för vattenuppsamling, monteringslister till täckmaterialet, samt ett tillräckligt antal ventilationsluckor. Aluminiumstommen består av högklassiga och starka profiler, vilket gör växthuset stabilt och hållbart.

Juliana växthusen har 12 års garanti på stommen. Vi erbjuder alltid förmånlig hemleverans inom Finland!

 

INFORMATION

STORLEK

18,8 m²

ÅSHÖJD

287 cm

SIDOHÖJD

175 cm

BREDD

368 cm

LÄNGD

511 cm

DÖRR

Låsbar dubbel slagdörr med vädringsluckor, 140 cm

ANTAL
TAKLUCKOR

6

STOMMENS
FÄRG

Antracitgrå

TÄCKMATERIAL

3 mm:s härdat glas

LAGERSTATUS

Lagervara

GARANTI

Stomme: 12 år

MONTERINGS-
INSTRUKTIONER

Juliana Gardener -monteringsinstruktioner (pdf)

TILLÄGGS-
INSTRUKTIONER
OCH VIDEON

Alternativa fundament (finska)
Så här gör du en bra grund (finska)
Montering av Juliana stålsockeln (video)
Montering av sidoväggen (video)
Montering av bakre ändan (video)
Montering av dörrändan (video)
Ihopmontering av väggarna (video)
Montering av stommen och sockeln (video)
Montering av taket (video)
Montering av takluckan (video)
Fastsättning av takluckan (video)
Montering av dörren (video)
Fastsättning av dörren (video)
Fastsättning av takrännorna (video)
Montering av glasen (video)

MONTERINGS-
FÖRFRÅGAN

På svenska:
(06) 781 2900

På finska:
Pystytyspalvelu (pdf)

 

TILLVAL

Metallsockel

Enklaste och snabbaste sättet att göra fundamentet för växthuset är att skaffa en metallsockel. Sockeln är svart
och tröskelfri. I paketet ingår alla delar för montering samt jordankare.

Tätningsband

Istället för silikon kan man välja ett tätningsband med limmyta som underlättar monteringen och eventuellt byte av glasrutor eller isolerplastskivor framöver.

Takdekoration

Dekorativ nock av svart plast, monteras i åsprofilen.

Start Mix -tillbehörspaket

Innehåller: automatisk fönsteröppnare, plantspiraler, minimi-maximi
termometer, upphängningskrokar, hylsnyckel, specialskruvar och muttrar samt rengöringsmedel.

 

juliana

Juliana växthus - fulla av vackra detaljer!

Julianas växthus bygger på dansk enkelhet, estetik och funktionalitet. De genomtänkta profilerna gör växthusen stabila och funktionella - passande för nordiska förhållanden. Växthusen är utseendemässigt snygga helheter, som passar fint på en modern minimalistisk gård, men som också smälter in i en rustik, romantisk trädgård där växtligheten från sprida sig fritt. Juliana har över 50 års erfarenhet av växthusutveckling och växthusen produceras också i fabriken i Danmark. I dagens läge är det den tredje generationen som styr familjeföretaget.

Förutom den robusta stommen är även täckmaterialen av hög kvalitet. Detaljerna är också viktiga, eftersom de har stor inverkan på funktionaliteten och användarvänligheten. Täckmaterialen sätts fast med lister, vilket ger ett slipat utseendet på rummet. Växthusen har ett tillräckligt antal ventilationsluckor, och ventilationen förbättras också genom luckan i dörren, som öppnas separat. Slagdörren är låsbar och har även vindlås, dvs. dörren hålls öppen även i blåsigt väder. Det finns ingen tröskel i dörröppningen, så det är lätt att stiga in och ut utan att snubbla, och det behövs ingen ramp för skottkärra. Hängrännorna har vikbara skyddslister för rengöring och sturör för regnvattenåtervinning. Stommen är tillverkad av aluminium, och beronde på modell fås växthuset med omålad eller antracitgrå (RAL7016) stomme. Dörrar, luckor, stuprör, skyddlisten på hängrännorna, sockeln och täckdelarna levereras alltid i svart.

 

Recensera

Det finns inga recensioner för den här produkten än