Kasvuruukku GROW POT kastelusäiliöllä, 3 kpl

tuotekoodi: TK675
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavana

Taimikasvatuksen uusi innovaatio! Kolme toimintoa yhdessä ruukussa tomaatille, kurkulle, paprikalle, chilille jne. Jopa 40% enemmän satoa. Säästää vettä n. 30%. Väri: musta.
Hinta: 15,90
Määrä: kpl

Taimikasvatuksen uusi innovaatio

Kolme toimintoa yhdessä ruukussa tomaatille, kurkulle, paprikalle, chilille jne. Ulkoinen lieriö hoitaa kastelun, sisempi ruukku itse taimelle ja sen kyljessä paikat asentaa kasvituet (tuet ei sisälly).

Kasvuruukku sopii käytettäväksi monessa ympäristössä ja erityisesti kasvupaikoissa missä on ohut multakerros, kuten kasvusäkeissä, koska ruukku sallii syvemmän istutusalueen ja siksi terveemmän kasvun ja enemmän satoa. Se myös ehkäisee sienitauteja.

Ulkoisessa kastelulieriössä on 2,8 cm pitkät kastelupiikit jotka johdattavat veden, ja mahdollisen nestemäisen lannoitteen, mullan alle lähelle juuria. Hidas ja tasainen kastelu säästää vettä ja estää ylikastelun. Kasvi hyödyntää vedestä vain sen minkä se tarvitsee kasvaakseen.

Sisemmän ruukun ympärillä on kolme koloa kasvituille, sekä irrotettava ohjain asennettavaksi tukien yläosaan. Ohjaimessa on paikka myös neljännelle tuelle. Kasvuruukku on valmistettu kierrätetystä UV suojatusta muovista. Väri: musta.

 

  • 3,1 litran vesisäiliö
  • Jopa 40% enemmän satoa
  • Säästää vettä n. 30%

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.