Pietarin katiska

TEHO-katiska

tuotekoodi: k48k

Saatavana

Tehokas kaksoisnielukatiska.
katso koko katiskavalikoima: katiskat

Tilaa vievä paketti, toimituslisä +5,00

Hinta: 39,90 3990
Määrä: kpl

Kaksoisnielukatiska, josta kalan on hankala löytää ulospääsyä. Ahvenet etsivät katiskaan jouduttuaan jatkuvasti
ulospääsyä. Kun yksi osuu nieluun ja ui katiskasta ulos, seuraavat muut perässä. Tehossa tämä on eliminoitu
kaksiosaisella nielulla. Teho-katiskassa ei ole lainkaan aitaverkkoa, mikä helpottaa ison katiskan käsittelyä
raskaassa kalalastissa. Teho-katiskan mukana saat syöttipussin, johon voit laittaa syöttiainetta houkuttelemaan kaloja.
Teho- katiska soveltuu myös rapujen pyyntiin.


Mitat
Pohja: 70 x 100 cm
Korkeus: 48 cm
Solmuväli: 13 mm

Väri punainen
Tukkupakkaus 5 kpl

Mallisuojattu EU-alueella
 

Näin saat norppaystävälliset katiskat (pdf)

 

KATISKAKALASTUS

Pietarin katiskat ovat keveitä ja helppokäyttöisiä, kalastavuudesta ja kestävyydestä tinkimättä. Lokka, Teho, Rampo, Ufo ja Avantokatiska ovat valmistettu keveästä muoviverkosta, jonka ansiosta katiskan käsittely ja laskeminen sujuu miellyttävästi. Keveyden ansiosta myös naiset ja lapset jaksavat helposti käsitellä katiskoita tyhjänä. Kokoon taittuvina niitä on helppo kuljettaa autossa ja veneessä, vaikka pyydyksiä olisi mukana reilummin. Katiska vain oikaistaan ja lukitaan pyyntivalmiuteen todella nopeasti. Pehmeästä materiaalista valmistettuna katiskat eivät naarmuta autoa, venettä, kaloja sen enempää kuin pyytäjääkään. Katiska on pyydyskalastajalle hyvä verkkojen täydentäjä.

Kaikkia kaloja katiskalla ei saa, mutta ahvenille, hauille, särkikaloille ja mateille se on erinomainen ja helppokäyttöinen pyydys. Katiskan eräänä hyvänä puolena on, että kalat pysyvät siinä elävinä myös lämpöisen veden aikana. Syksyllä kylmän veden aikana riittää, että katiskan kokee kerran tai pari viikossa. Keväällä jäiden lähtiessä kutuhaukia kalastetaan sijoittamalla katiska lämpöiseen, auringon puoleiseen lahteen tai esim. heinäiselle tulvarannalle metriseen rantaveteen. Myös kutuahvenia kalastetaan keväällä rannoilta, mutta rantakaistaleen sijasta katiska sijoitetaan hieman syvempään 2-5 metrin veteen pyyntipaikasta riippuen. Etsi kokeillen paras syvyys, joka kudun edetessä muuttuu yleensä matalasta kohti syvempää. Kesällä ja syksyllä katiskoilla saa parhaiten etenkin suuria ahvenia, kun sijoittaa katiskat rannan sijasta noin 2-8 metrin syvyyteen karikoiden, luotojen ja syvän keskellä olevien matalikkojen reunoille. Vaihda katiskan paikkaa usein, älä arastele kokeilla selvästi rantavettä syvemmästä!

Rannikolla syvähköt virtapaikat ovat parhaita ahvenpaikkoja läpi kesän. Virtaa löytää salmista, silta-aukkojen läheisyydestä, saarten väleistä jne. Käyttämällä Dragon-syöttiainetta katiskan mukana tulevassa syöttipussissa voidaan katiskan pyyntitehoa nostaa merkittävästi, varsinkin kutuajan ulkopuolella. Myös havut katiskan ympärillä houkuttelevat kutuaikana ahventa ja särkikaloja paikalle.

 

Kokoon taittuvissa, patentoiduissa Pietarin-katiskoissa on useita etuja vanhanmalliseen rautalankakatiskaan verrattuna:

- Erinomainen kalastavuus

- Kokoon taittuvana se on helppo kuljetettava

- Varastoitaessa katiska ei vie tilaa eikä se pyydä eläimiä

- Kala säilyy vahingoittumatta pehmeäverkkoisessa katiskassa

- Säilyttää muotonsa, eikä mene lommoille kolhuista

- Sisältää syöttipussin ja kalastusohjeet

- Ei naarmuta ihoa verille

- Kevyt käsitellä tyhjänä

- Kestävä ja pitkäikäinen, verkko ei ruostu!


 

Arvostele tämä tuote

06.04.2018 - Juke

Erinomainen syöttikalanpyyntiin, mutta isompaakin tullut välillä. Pienempiä lampia, sekä isompia järviä tälläisellä kolunneena, syötin kanssa ja ilman, voi sanoa että toimii. Pääasiassa ahven,särki,lahna,hauki ja made, suurinpiirtein tuossa järjestyksessä vieläpä mitä saalistilastojani katsellut. Taitettuna ehkä turhan iso verrattuna moneen muuhun Pietarin katiskaan.