ALE 51 %
  • Pelastusliivi Soft Lemon, Regatta
  • Pelastusliivi Soft Lemon, Regatta
Regatta

Pelastusliivi Soft Lemon, Regatta

tuotekoodi: RG1109

Saatavana

Tämä väri poistuu valikoimasta!
Miellyttävän pehmeät pelastusliivit haararemmeillä, SOLAS-heijastimilla ja merkinantopillillä.
Katso koko valikoima: Regatta asut ja liivit


Hinta: 24,95 2495 51,90 € 5190
Määrä: kpl

Miellyttävän pehmeä pelastusliivi haararemmeillä, SOLAS-heijastimilla ja merkinantopillillä. Kolminkertainen testivoittaja Ruotsissa. Kääntää veteen pudonneen selälleen alle 5 sekunnissa.

ISO 12402-4. Väri lemon. Koot painon mukaan: 5 kg - yli 90 kg.

Regatta on pelastanut henkiä yli 60 vuotta
Norjalainen Regatta on työskennellyt pelastus- ja kelluntatuotteiden kanssa vuodesta 1950 lähtien ja on yksi alan johtavista valmistajista Euroopassa. Regatta kehittää tuotteita jatkuvasti vaativiin olosuhteisiin yhteistyössä alan viranomaisten ja tutkijoiden kanssa. Esimerkkinä yksiosaiset Regatta kelluntahaalarit, jotka ovat ensimmäisenä saaneet viranomaisten hyväksynnän Suomessa, koska ne täyttävät uusimmat tiukennetut turvallisuusstandardit.

Arvostele tämä tuote

13.08.2018 - K. L.

Hyvät liivit, kääntää uimataidottoman muksun oikeaan asentoon. Lapset eivät ole kertaakaan valittaneet etteivät halua pitää näitä liivejä, tai että ne olisivat epämukavat. Jopa nukkuvat veneen laittalla liivit päällä, joten vaikuttaa tukevan hyvin myös päätä ja niskaa makuu-asennossa, mikä on suuri plussa. Helpot "asentaa" lapsen päälle, hyvät kiristysnauhat haaroissa. "Isohampainen" vetoketju hyvä, ei jumitu. Niskalärpäkkeessä olevasta nostolenkistä saa tarpeen tullen myös nopeasti kiinni.