Räätälöitävä Botanica

Botanica

1. Kasvihuone ottaa muotoaan

Tämä tarkoittaa, että aluksi valitaan huoneen runko, eli muoto, leveys ja pituus. Huoneeseen kuulu syöksytorvet räystäiden molempiin päihin.

Botanica kasvihuonemallit

Kuva: Ensin valitaan huoneen koko ja malli. Kuvassa osa malleista. Näiden lisäksi voi myös valita T:n muotoisen eteisellä varustetun E-mallin.

Sen jälkeen vuorossa on ovien ja kattoluukkujen sijoittaminen. Botanica-malleissa on nimittäin mahdollista sijoittaa ovet myös sivuseinille, toisin kuin Juliana-malleissa. Lukolliset, tuuletusluukulla varustetut saranaovet voi asentaa myös parioviksi.

Botanica E-malli

Kuvat: Voit valita joko perus- tai tuplaluukut katoon. Oveksi voit myös valita perus- tai pariovet. Keskimmäisessä kuvassa pariovi on sijoitettu sivuseinälle, oikean puoleisen kuvan E-malliin ovet on sijoitettu päätyihin.

2. Värivalinta

Kun ovien ja luukkujen määrät ja sijoittelu on kohdillaan, valtaan huoneen väri. Valittavana on neljä perusväriä: antrasiitinharmaa, valkoinen, viininpunainen ja vihreä. Erikoistilauksena voi valita myös muita runkovärejä RAL-värikartasta. Tällöin huoneen saa sopimaan ympäristöönsä entistä paremmin, värillä voi naamioida huoneen maastoon, sen voi valita talon värin mukaan, tai rohkeimmat voivat ilmaista itseään kirkkaammalla värillä.

Botanica tummarunkoinen kasvihuone

Botanica antrasiitin harmaa ja valkoinen

Botanica viininpunainen

Kuvat: Ylimmästä kuvasta näkee, miten kauniisti tummarunkoinen kasvihuone sulautuu ympäristöönsä. Muissa kuvissa perusvärejä: antrasiitin harmaa, valkoinen sekä viininpunainen.

3. Sokkeli

Useimmat Botanica-mallit voidaan asentaa muuratun sokkelin päälle, mutta valittavana on myös taloudellisempi vaihtoehto, eli lakattu terässokkeli.

Botanica muurimalli

Kuvat: Vasemmassa kuvassa muurattu sokkeli, oikean puoleisessa kuvassa lakattu terässokkeli.

4. Lasi vai kennolevy

Huoneeseen voi valita joko karkaistut 4 mm turvalasilla tai 10 mm kennolevyllä. Molempiin vaihtoehtoihin kuuluu listakiinnitys joka helpottaa asennusta ja viimeistelee ilmeen.

Tästä voit lukea enemmän lasin ja kennolevyn eroista.

Kennolevy tai karkaistu lasi

Kuva: Kennolevy ja lasi.

Kivikankaan osoite

Pohjanlahdentie 49

68600 Pietarsaari

Valitse tuoteryhmä