MTX

Otsalamppu MTX 2188 600lm ladattava

tuotekoodi: mtx2188

Saatavana

Otsalamppu 10W Cree XML ledillä ja todella pitkälle näyttävällä valokeilalla. Akkukäyttöinen, ladattava (USB-kaapeli) otsalamppu. Akku 2200 mAh sisältyy hintaan. 
Hinta: 29,90 2990
Määrä: kpl

MTX 2188 Professional

Ladattava erillisellä akkukotelolla varustettu huipputehokas otsalamppu vaativaan käyttöön. Kirkas valkoista valoa antava 10W CREE-LED XML otsalamppu portaattomalla valokeilan säädöllä. Myös valoteho ja valokulma säädettävissä. Valovoima 600 lumenia. Lampun akkukotelon punaiset ledit toimivat takavalona ja niissä on myös vilkkutoiminto. Roiskevesitiivis (IPx4). Sisältää akun ja USB-johdon, sekä adapterin kolmelle AAA-paristolle. Lamppua voi käyttää myös pelkillä paristoilla eikä akkua tarvita, mikä lisää lampun käytettävyyttä.

Roiskevesitiivis IPx4

Huom. Ei sisällä verkkovirtalaturia, akku ladataan mukana seuraavalla USB-kaapelilla.

Lamppu valaisee täydellä teholla noin 2 h ja säästöteholla noin 8 h.

TEKNISET TIEDOT

Valoteho: 600 lm
Valokeila: <120 m. Säädetään kaukovaloksi lampun ulkokehää pyörittämällä (maksimi kantama yli 300 m).
Toiminnot: täysi teho (100%), säästöteho (25%) sekä vilkku
LED: 10W CREE-LED XML
Akku: Lithium 2200 mA-h, sisältyy
Lataus: Latausjohto kytketään USB-portilla varustettuun laitteeseen/laturiin. Keskimmäinen punainen valo sammuu akkukotelosta, kun akku on täynnä.
Varusteet: akku ja usb-latausjohto ja adapteri paristoille ​​​​​​(Adapteria ei pidä käyttää yhdessä lataustoiminnon kanssa).
Paino: 210 g 
Arvostele tämä tuote

25.11.2022 - Mikael

Tosi hyvä lamppu, arvelin käytön perusteella olevan enemmän kuin 600lumen valoteholtaan. Ensimmäinen lamppu kesti kovaa käyttöä 2-3vuotta, sitten led-osa irtosi lampun sisällä. Ostan uuden heti. Akun loppumisesta ei tosiaan varoittele mitenkään, mutta itse kuljetan aina mukana vara-akkuja, oli käytössä mikä valo tahansa (18650 akku).

25.10.2020 - karikoo

Antaisin viisi pistettä, jos lampun valoteho himmenisi tai joku merkkivalo varottaisi akun varauksen ollessa pieni. Jouduin kerran turvautumaan kännykän valoon, kun valo yhtäkkiä sammui täydestä tehosta nollaan. Laittakaa tuotekuvaukseen valokuva myös pakkaukseen kuuluvasta adapterista ja suositus, että se (+ 3 kpl AAA-paristoa) on syytä olla aina tarvittaessa mukana.