Kookoskuitu 5 x 1 l taimikasvatukseen, Romberg POP UP BOX

tuotekoodi: TK1299
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavana

Tiivistettyjä kookoskuitua, joka turpoaa kasteltaessa. Tuote on 100 % turpeeton, ja itse kookoskuitu on täysin biohajoavaa.

Katso myös muut taimikasvatustuotteet


Hinta: 12,90 1290
Määrä: kpl

Rombergin POP UP BOX -pusseissa on tiivistettyjä kookoskuitua, joka turpoaa kasteltaessa. Kookoskudun lempeä puristus takaa nopean turvotuksen ja hyvän laadun. Yhteen pussiin tulee noin 1 litran verran turvotettua kookoskuitua. Paketissa on 5 kpl pussia. Näppärän kokoinen paketti ei vie juurikaan tilaa kaapissa. Tuote on 100 % turpeeton, ja itse kookoskuitu on täysin biohajoavaa. Kookoskuitu on uusiutuva raaka-aine, jossa hyödynnetään kookospähkinän kuoren sisällä olevia kuituja. Kookoskuitu sopii erinomaisesti taimikasvatukseen, sillä se pidättää vettä tehokkaasti, on kevyt ja ilmava kasvualusta, eikä se pakkaannu käytössä. Se imee vettä itseensä myös kuivahtamisen jälkeen. POP UP BOX:in pussi on käytännöllinen, leveäpohjainen pussi, joka on vesitiivis. Tuote on todella helppokäyttöinen eikä sotke.

 

Käytä POP UP BOX:ia näin: Avaa pussin yläosa (teippi) ja kaada 3 dl haaleaa vettä tiivistetyn kookoskuidun päälle. Odota muutama minuutti, kunnes kookoskuitu on turvonnut. Kun vesi on kokonaan imeytynyt, sekoita huolellisesti. Nyt sinulla on noin 1 litra käyttövalmista kookoskuitua. Voit käyttää kookoskuitua mullan tapaan siementen idättämiseen, sellaisenaan kasvualustana tai sekoittaa sitä mullan sekaan kuohkeuttamaan kasvualustaa. POP UP BOX:in kookoskuituun on lisätty hiukan ravinteita.

 

- Tiivistetty kookoskuitu 5 x 1 L

- Turpeeton ja uusiutuva raaka-aine

- Helppo käyttää

- Pidättää hyvin vettä

- Kevyt ja kuohkea

- Monikäyttöinen

- Vie säilytyksessä vain vähän tilaa 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.