Lahjavinkit isälle!

 

Isänpäivä lähestyy! Tiedätkö jo, minkä lahjan annat isälle, ukille, papalle, vaarille tai ukolle?

Mikä on hyvä lahja? No, hyvä lahja on tietenkin lahjansaajalle mieluinen asia, jota hän joko tarvitsee tai josta hän pitää. Lahja voi olla joko jokin käytännöllinen asia, yhteinen hetki tai ikuistettu muisto. Kukaan ei kaipaa semmoista lahjaa, joka vaan jää kaapin pohjalle käyttämättömäksi. Tässä alla listaa hyväksi todetuista ja meiltä usein haetuista lahjaideoista:

 

ILMAINEN TOIMITUS

Isänpäivän kunniaksi saat tilaukset ilman toimituskuluja kun käytät maksaessa koodia: isänpäivä
Minimitilaus 20 euroa, koskee vain nettikaupan tilauksia. Koodi voimassa maanantaihin 7.11. asti, ja koskee kaikkia nettikaupan tuotteita.
 

 

1. Otsalamput ja taskulamput

Tehokkaat otsa- ja taskulamput ovat todella käytännöllinen lahja. Kukapa ei semmoista tarvitsisi? Sopii hyvin lenkkeilijälle, pyöräilijälle, metsässä liikkujalle, kelle tahansa oikeastaan. Otsalamppu on kätevä työkalu ulkona työskentelevälle, kun molemmat kädet pysyvät vapaana. Suosituimmat mallit ovat meillä ehdottomasti otsalamppu MTX 1121 professional, ja taskulampuista MTX 6001 professional. Molemmissa lampuissa on säädettävä valokeila, valon kantavuus on pitkä - jopa 300 m, ja molemmat sisältävät akun ja usb-laturin.

 

 

2. Ahti Puukot

Puukoissa on vähän sama juttu kuin lampuissa. Puukko on sen verran yleistyökalu, että sellainen pitäisi joka huushollista löytyä. Varsinkin erämiehelle hyvä, laadukas puukko on tärkeä työkalu, ja monesti toivottu lahja. Ahti puukot valmistetaan Suomessa Kauhavalla käsityönä, tarkoin valituista raaka-aineista, ja jokainen puukko on uniikki. Kokoja, malleja ja hintaluokkia on monta mistä valita. Lahjaksi suosituimmat puukot ovat Juhla, Leuku, Vaara ja Metsä. Joitain malleja on saatavana sekä tummana että vaaleana.

 

 

 

 

3. Pilkki- tai kelluntahaalari

Talvikalastajalle oiva lahja on lämmin pilkkihaalari. Oikeastaan tämä ei ole vaan kalastajille, vaan sopii myös muuhun ulkoiluun, esim. kelkkailuun. Kelluntahaalari on myös hyvä vaihtoehto, joka vielä kaiken lisäksi voi pelastaa hengen tosipaikan tullen. Regatan kelluntahaalari Active 911 onkin semmoinen tuote, mitä varsinkin naiset ostavat lahjaksi vesillä/jäällä liikkuville miehilleen. Halpa henkivakuutus, ja käytännöllinen sekä tarpeellinen lahjaidea kalastajalle! Tähän kannattaa yhdistää myös nuo jäänaskalit, jos semmoisia ei jo ole.

 

 

 

4. Kalaverkko

Verkkokalastajalle hyvä lahja on verkko, niitä ei voi olla liikaa, ja niitä meiltä ostetaankin paljon, myös lahjaksi. Pietarin kaksoispaulaverkko on erittäin haluttu ja laadukas kalaverkko, joten jos tiedät minkä kokoisilla verkoilla miehesi, isäsi tai isoisäsi kalastaa, voit valita mieleisen laajasta valikoimastamme.

 

 

 

5. Katiska

Mökkimies arvostaa katiskaa. Ja meilläpä sattuu olemaan erittäin hyviä katiskoita. Miksi ne ovat hyviä? No toisin kuin rautalankamallit, ne ovat kevyitä, helppokäyttöisiä ja kokoontaittuvia. Mahtuvat siis pieneenkin tilaan ja ovat veneessä helppo kuljettaa. Yleismallina suosituin katiska on Lokka, ja talvikalastuksessa Ufoa pidetään hyvänä madepyydyksenä.

 

 

 

6. Uistimet - sopii hyvin lapsenkin annettavaksi

Aktiivikalastajan pakkia jos haluaa täydentää, laajasta valikoimastamme löytyy uistimet kaikkiin tilanteisiin. Uistin on hyvä lahja siinäkin mielessä, että se ei ole kovin kallis. Voit ostaa muutaman erilaisen, ja siinä onkin jo todella hyvä lahja. Muksukin voisi yhdessä äidin kanssa valita pari uistinta isälle lahjaksi, ja askarrella mukaan "kalareissu-lahjakortin". Kuka iskä ei heltyisi semmoisesta lahjasta? Muistot yhteisestä kalastusretkestä jäävät molempien mieleen.

 


 

 

7. Lahjakortti

Etkö oikein osaa päättää? Osta lahjakortti! Se on varmasti jokaisen isän ja isoisän mieleen, kun saavat sitten itse selata verkkokauppaa ja valita itselleen mieluisan lahjan. Lahjakortti toimitetaan sitä paitsi aina paketoituna, koska onhan se nyt kivempi!

 

 

 

Muista tilata isänpäivälahjat jo hyvissä ajoin, että kerkeävät varmasti perille juhlaan mennessä!