Carbon Kick Booster 500 ML

tuotekoodi: JAAK0074
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavana

Carbon Kick Booster - edistää kasvien terveyttä ja torjuu tuholaisia, kuten punkkeja, ripsiäisiä ja ansarijauhiaisia. Soveltuu luomuviljelyyn.
Hinta: 19,90 1990
Määrä: kpl

Carbon Kick Booster on ainutlaatuinen Jaakontaian tehostaja. Se sisältää täysin liuenneena pitkäketjuista alkoholia, triakontanolia, joka vaikuttaa kasveihin hyvin pieninä pitoisuuksina hormonien tapaan.

 

Luonnonmukaiset tehoaineet
Triakontanolia on luonnossa monien kasvien, kuten sinimailasen ja sokeriruo'on pintavahassa. Se tehostaa fotosynteesiä ja parantaa siten kasvuston tuottokykyä. Käytännössä vaikutus on hyvin samantapainen kuin hiililannoitteen lyhytketjuisilla alkoholeilla. Triakontanoli vain vaikuttaa suoraan fotosynteesiä ohjaaviin geeneihin. Carbon Kick Booster sisältää rypsiöljyä, emulgaattoreita ja triakontanolia. Näin se muodostaa veden kanssa tasaisesti levittyvän ruiskutteen, joka pysyy lehdillä hyvin. Siksi Booster säännöllisesti käytettynä auttaa pitämään kasvuston vapaana myös härmästä, punkeista, ripsiäisistä ja ansarijauhiaisista.

 

Optimoi yhteyttämisteho
Ruiskutteen rasvahapot helpottavat tehoaineiden pääsyä soluihin ja vähentävät niiden haihtumista. Triakontanoli tehostaa fotosynteesiä radikaalisti ja hiililannoitteen alkoholit estävät kasvien hiilen puutteen. Olennaista on, että triakontanoli on Carbon Kick Boosterissa täysin liuenneena ja pääsee soluihin. Tämä mahdollistaa myös säästeliään annostelun. Tehoainetta ei tarvitse käyttää yhtään yli tarpeen halutun vaikutuksen saamiseksi. Carbon Kick Boosteria voidaan sekoittaa ohjeen mukaisesti Jaakontaika suihkeeseen tai käyttää omana ruiskutteenaan.
 

Soveltuu luomuviljelyyn
Carbon Kick Booster on Suomessa virallisesti hyväksytty ja rekisteröity punkkien ja härmätautien torjuntaan. Carbon Kick Booster on myös Luomuhyväksytty torjunta-aine.


Lisätietoa, videoita ja käyttökokemuksia löydät täältä.

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.